FAQ

I vores FAQ kan du få svar på nogle af de spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med at finde den rette seng.

Du kan læse mere om vores forskellige madrasser under hver enkelt madras.
Se en oversigt over alle vores madrasser her.

Du kan også gå direkte til de enkelte madrapstyper ved at klikke herunder.

Når du vælger seng, skal du overveje hvilke behov du har. Hvis du gerne vil have løftet fødderne når du sover, eller hovedgærdet når du læser i sengen, så skal du vælge en elevationsseng.
Connect box består af to boxmadrasser, der er bundet sammen af ét stort fælles betræk. Ved connect box vil du få fornemmelsen af én samlet seng fremfor to enkelte boxmadrasser der er skubbet sammen. Vælger du at bruge støtteben under midten af sengen vil det give et flottere og mere enkelt udseende.

Til Zensizone er der et stort program af ben/sokler i mange forskellige farver og længder. Du kan se det brede program af ben her.

Din sengs højde afhænger primært af, hvilke ben du vælger. Vores højeste ben er 23 cm. Derudover afhænger det af selve madrassen, da højden på vores madrasser er forskellige afhængig af hvilken type du vælger. Det kan også have en minimal betydning hvor tyk din valgte topmadras er.

Hos Zensizone har vi forlænget den lovpligtige reklamationsret, og vi yder derfor 30 måneders reklamationsret.

Derudover har vi ekstra garanti på følgende:
5 års garanti på motor- og fjernbetjeningsfejl.
10 års garanti på sætning på over 20mm på madrassen.
25 års garanti på ramme- og fjedrebrud.

Hvis du efter nogen tid oplever, at du har behov for en anden hårdhed i din madras, kan du inden for 60 dage ombytte din madras til en anden hårdhed.
Der vil være et ombytningsgebyr på 500,-

Zensizone topmadras hjælper med at holde din krops overfladetemperatur på sit naturlige leje på 37°- hverken for køligt eller for varmt. Den er 5-zonet og er antibakterielt behandlet.

Til alle madrasser medfølger topmadras 05/06 med enten visco 50 mm eller 50 mm latex.

Hos Zensizone har vi 3 topmadrasser. Vores 50 mm visco eller latex madras følger med til alle senge, men du kan også vælge en topmadras på 40 mm eller en tuftet topmadras, som har et mere eksklusivt look.

Du kan sagtens få en topmadras selvom du vælger en elevationsseng. I vores sortiment findes der topmadrasser med split, hvilket betyder at der foroven ved din topmadras er en 80 cm slids således at de to selvstændige madrasser kan hæves og sænkes uafhængigt af hinanden. Du kan også vælge en almindelig topmadras, men du får det fulde udbytte af elevationssengen, hvis du vælger en topmadras med split.

En sengegavl omslutter din seng og skaber en helhedsfornemmelse. Samtidig beskytter den også væggen mod slidtage fra sengetøjet og kropskontakt.

Vi har priser der passer til alle.
Prisen afhænger af om du søger en enkelt- eller dobbeltseng, og om du har behov for elevation. Vores enkeltsenge (80x 200) koster fra 3.200,- Dobbeltsenge (180×200) ligger fra 14.800,-

Se aktuelle priser på Møbler.dk