BOXMADRASSER

Boxmadrasserne er vores mest populære og efterspurgte madrastype. Det er en klassisk madras, der kan være enkelt eller dobbeltfjedret alt efter, hvor fast din endelige seng skal være. Boxmadrassen ligger på en sengeramme og selve madrassen kan derfor vendes.

CONNECT BOX

En connect box består af af to boxmadrasser, som er samlet under ét fælles betræk. Det giver et pænere og mere stilfuldt udseende på dobbeltsengen, hvor det ikke kan ses, at sengen består af to boxmadrasser. Til alle madrastyper kan det vælges om der skal være 4 ben på hver madras, eller om der skal være et støtteben under midten. Ved at bruge et støtteben vil sengen få et mere enkelt udtryk.

BOXELEVATION

I en boxelevation er elevationsteknologien indbygget i boxmadrassen og det hele er derfor samlet i ét. Det betyder at madrassen ikke glider ud, og der er derfor ikke behov for “madrasbremser” som på elevationssæt. Der medfølger en sidelomme til den trådløse fjernbetjening.

ELEVATIONSSÆT

Elevationssæt består af en træramme med en elevationsbund hvorpå der ligger en vendbar madras. På sengen er der “madrasbremser” bestående af en metalstang beklædt med madrasstof, som sørger for at holde madrassen på plads, når elevationen anvendes. I modsætning til boxelevation er det ikke selve madrassen der indeholder elevationsteknologien, men teknologien ligger i sengerammen.